fbpx
Title Image

Πώς να φάτε υγιεινά εκτός σπιτιού

Πώς να φάτε υγιεινά εκτός σπιτιού

Συμβουλή νούμερο 1

Αν γνωρίζετε από πριν ότι θα βγείτε για φαγητό το βράδυ, μην παραλείψετε το μεσημεριανό σας γεύμα προσπαθώντας να εξοικονομήσετε θερμίδες. Διατηρήστε την κανονική σας ρουτίνα για να μειώσετε τον πειρασμό να υπερκαταναλώσετε φαγητό κατά την έξοδο σας.

Συμβουλή νούμερο 2

Μη φοβηθείτε να ρωτήσετε αν μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο γεύμα που παραγγείλατε π.χ. αντικαταστήστε τις τηγανιτές πατάτες με περισσότερη σαλάτα ή ρωτήστε εάν η σάλτσα του γεύματος μπορεί να έρθει στο πλάι έτσι ώστε να επιλέξετε πόση από αυτή θα θέλατε να προσθέσετε στο γεύμα σας.

Συμβουλή νούμερο 3

Ορισμένα τρόφιμα μπορούν να γίνουν πολύ πιο ανθυγιεινά από τον τρόπο που μαγειρεύονται. Για παράδειγμα, το κοτόπουλο στη σχάρα είναι σίγουρα μια πιο υγιεινή επιλογή παρά το τηγανητό κοτόπουλο.

Συμβουλή νούμερο 4

Αν βγαίνετε έξω για φαγητό περιστασιακά, φροντίστε να το απολαύσετε και να θυμάστε ότι ένα γεύμα δε θα κάνει την διαφορά. Είναι οι θερμίδες που θα καταναλώσουμε συνολικά μέσα στην ημέρα/εβδομάδα που θα κάνουν την διαφορά.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κέντρο Μαστού Κύπρου σας ενημερώνει ότι λόγω των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με τον Κορωνοϊό, θα παραμείνει κλειστό από Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 μέχρι νεωτέρας.
Για επείγοντα περιστατικά παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο στο 22054545.


IMPORTANT ANNOUNCEMENT

We would like to inform you that due to the recent developments regarding the Coronavirus, The Breast Center Of Cyprus will remain closed as of Monday 30th March 2020 until further notice.
In the event of an emergency, please contact our call center at 22054545.