fbpx
Title Image

Πως γίνεται πραγματικά η αποτοξίνωση στον οργανισμό μας;

Πως γίνεται πραγματικά η αποτοξίνωση στον οργανισμό μας;

Το σώμα μας διαθέτει τους δικούς του τρόπους αποτοξίνωσης, που αποτελούνται κυρίως από τρία όργανα, το συκώτι, το έντερο και τα νεφρά, τα οποία με τον τρόπο τους συμβάλλουν στην αποβολή τοξινών.

Είναι σημαντικό να παρέχουμε στον οργανισμό μας όλη την ενέργεια και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ώστε να ανταπεξέλθει στις καθημερινές μας ανάγκες. Ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο συμπεριλαμβάνει όλες τις ομάδες τροφίμων, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και λιπαρά, με συχνή κατανάλωση λαχανικών και φρούτων, μείωση κατανάλωσης κορεσμένων λιπαρών και επεξεργασμένης ζάχαρης, είναι το διατροφικό πρότυπο που μπορεί να ενισχύσει τον οργανισμό μας.

Ο επαρκής ύπνος, η σωστή ενυδάτωση, η σωματική άσκηση, ο περιορισμός του καπνίσματος, ο περιορισμός κατανάλωσης αλκοόλ και η διαχείριση του άγχους, θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τον οργανισμό μας και θα διευκολύνουν όργανα μας να πραγματοποιήσουν όλες τους τις λειτουργίες ανεπηρέαστα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κέντρο Μαστού Κύπρου σας ενημερώνει ότι λόγω των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με τον Κορωνοϊό, θα παραμείνει κλειστό από Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 μέχρι νεωτέρας.
Για επείγοντα περιστατικά παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο στο 22054545.


IMPORTANT ANNOUNCEMENT

We would like to inform you that due to the recent developments regarding the Coronavirus, The Breast Center Of Cyprus will remain closed as of Monday 30th March 2020 until further notice.
In the event of an emergency, please contact our call center at 22054545.