fbpx
Title Image

Ερωτηματολόγιο

Ερωτηματολόγιο

Το Κέντρο Μαστού Κύπρου προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενη να συμμετάσχει σε έρευνα με τίτλο “Ο εμπλουτισμός ενός κοινωνικοπολιτισμικού μοντέλου της εικόνας του σώματος: Η εξέταση του ρόλου της αυτοεκτίμησης, της θρησκείας ως μηχανισμού αντιμετώπισης, και της εκτίμησης του σώματος ως προστατευτικοί παράγοντες για τη σωματική δυσαρέσκεια στις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού.”

Η έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο της διδακτορικής διατριβής της Μαριάννας Κουτσαντώνη, διδακτορικής φοιτήτριας της Κλινικής Ψυχολογίας στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, και εγκρίθηκε από την Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής Κύπρου (Α.Φ. EEBK/EΠ /2019/101). Η εν λόγω διδακτορική διατριβή εποπτεύεται από τη Δρ. Μαρία Καρεκλά και το Δρ. Μάριο Αργυρίδη.

Ο κύριος σκοπός της έρευνας είναι να εξεταστεί ο ρόλος της αυτοεκτίμησης, της θρησκείας ως μηχανισμού αντιμετώπισης, και της εκτίμησης του σώματος ως προστατευτικοί παράγοντες για τη σωματική δυσαρέσκεια στις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού και να διερευνηθούν και άλλοι προστατευτικοί παράγοντες. Οι συμμετέχουσες πρέπει να (α) έχουν επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, (β) είχαν διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού, όχι μεταστατικό ή/και άλλο είδος καρκίνου, και (γ) είχαν λάβει θεραπεία ή θεραπείες για τον καρκίνο του μαστού στο παρελθόν.

Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική και οι πληροφορίες που θα συλλεχτούν θα είναι ανώνυμες και θα παραμείνουν εμπιστευτικές. Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην έρευνα, μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε τα ερωτηματολόγια.

Η συμβολή σας είναι πολύτιμη!

Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε το επισυναπτόμενο Έντυπο Συγκατάθεσης. Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Μαριάννα Κουτσαντώνη στο [email protected].

Έντυπο Συγκατάθεσης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κέντρο Μαστού Κύπρου σας ενημερώνει ότι λόγω των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με τον Κορωνοϊό, θα παραμείνει κλειστό από Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 μέχρι νεωτέρας.
Για επείγοντα περιστατικά παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με το τηλεφωνικό κέντρο στο 22054545.


IMPORTANT ANNOUNCEMENT

We would like to inform you that due to the recent developments regarding the Coronavirus, The Breast Center Of Cyprus will remain closed as of Monday 30th March 2020 until further notice.
In the event of an emergency, please contact our call center at 22054545.